Ota yhteyttä

Virtuaalisia tulevaisuuden asumisnäkymiä Tall Ship Races -tapahtumassa

Turussa vietettävä Tall Ship Races –purjelaivatapahtuma tuo Aurajoen alajuoksulle laivoja miehistöineen, sekä yli puoli miljoonaa tapahtumakävijää. Niin ikään touhussa on mukana myös Harppuunakortteli, joka avaa tulevan korttelin uudenlaista asuinrakentamista virtuaalisin keinoin omassa kontissaan Forum Marinumin aukiolla.

Harppuunakortteli on vasta siirtymässä arkkitehtien papereilta rakennusvaiheeseen, mutta tulevaa innovatiivista asuinympäristöä pääsee katsomaan virtuaalisesti Tall Ship Race –tapahtumassa Turussa 19.–23.7.

3D-laseilla havainnoitava Harppuunakorttelin pihapiiri on hieno kokemus astua tulevaisuuteen. Näkymiä on kaksi erilaista; toisessa katsotaan pihapiiriä parvekkeelta käsin ja toisessa seistään keskellä pihaa. Kontissa on myös mahdollista tutkia Harppuunakorttelin pienoismallia, joka avaa sekin kokonaisuutta havainnollisesti.

Harppuunakorttelin työmaa on ollut täydessä käynnissä, mutta lähinnä maan alla. Korttelin keskelle rakennettava autotalli on viimeistä vetoa vaille valmis ja myös keskustalo nousee hyvää vauhtia. Pihapiiri viimeistellään ensiksi kuntoon, jonka jälkeen nousevat talot pareittain. Valmis pihapiiri takaa valmiisiin taloihin muuttaneille hyvät elinolosuhteet vaikka seuraavan taloparin työmaa olisikin täydessä käynnissä.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi Harppuunakortteli-kontille Tall Ship Races-tapahtumaan!