Ota yhteyttä

Urbaania vuokra-asumista uniikissa ympäristössä!

Oletko kiinnostunut laadukkaasta vuokra-asumisesta ainutlaatuisessa kohteessa aivan Turun keskustan kupeessa, linnan naapurissa? As Oy Turun Harppuunan Ankkuri valmistuu helmikuussa 2021 ja muuttamaan pääsee 1.3.2021 alkaen. Hakemus kannattaa tehdä ajoissa, sillä asuntojen vuokraus on käynnistynyt!

Harppuunakorttelin pohjoiskärkeen nouseva seitsenkerroksinen Ankkuri on korttelin rakennusjärjestyksessä neljäs asunto-osakeyhtiö. Sen asuntojen koot vaihtelevat 35,5 m2 yksiöistä ylimmän kerroksen 116 ja 122,5 m2 saunallisiin 4 H + KT asuntoihin. Pohjaratkaisuiltaan kekseliäiden kaupunkiasuntojen suunnittelussa neliöiden tehokas käyttö on mietitty loppuun asti viihtyisyydestä tinkimättä. Myös lemmikit ovat tervetulleita muuttamaan Harppuunan Ankkurin asuntoihin.

Tee hakemus vaikka heti!

Oletko sinä seuraava onnellinen harppuunakorttelilainen? Hae asuntoa ja löydä unelmiesi koti! Lisätietoja ja yhteydenottolomakkeen löydät nettisivuiltamme osoitteesta harppuunakortteli.fi/ankkuri/

Tervetuloa tuhannen asukkaan kyläyhteisöön

Harppuunakortteli on urbaani kyläyhteisö, jossa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri ja suljetun linnanpihan turvallisuus. Lähes kokonaan energiaomavarainen kortteli hyödyntää mm. maa- ja aurinkolämpöä, joiden ansiosta asumiskustannukset pysyvät alhaisina.

Tällä hetkellä Harppuunakorttelissa ovat valmiina Harppuunan Puosu ja Harppuunan Majakka. Valmistuttuaan Harppuunakorttelissa tulee olemaan 12 taloa, jotka tarjoavat kodin noin tuhannelle asukkaalle.