Ota yhteyttä

Tervetuloa Harppuunakorttelin asuntojen ensiesittelyyn!

Nyt kannattaa olla nopea ja tarkka – Turun linnan läheisyyteen rakennettavan ainutlaatuisen Harppuunakorttelin uusien asuntojen esittely, varausten vastaanotto ja ennakkomarkkinointi käynnistyvät torstaina 23.8.2018 klo 17.00. Olet tervetullut ensiesittelyyn Korttelitalon vieressä sijaitsevaan Konttiin. Luonnollisesti myös ystäväsi tai elämänkumppanisi on tervetullut mukaan.

Kontissa kuullaan muun muassa rakennuttaja Merimieseläkekassan, arkkitehtitoimisto Siggen sekä IN LKV:n puheenvuorot. Merimieseläkekassa ja turkulainen IN LKV ovat allekirjoittaneet kesäkuun lopussa Harppuunakorttelin asuntojen välityssopimuksen.

Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen seuraavat korttelikierrokset, joilla yleisö pääsee tutustumaan korttelikokonaisuuteen ja rakenteilla oleviin taloihin omin silmin sekä pienoismallin ja virtuaalilasien välityksellä. IN LKV:n edustajat esittelevät As Oy Harppuunan Puosun kotivaihtoehtoja ja vastaavat kysymyksiin. Luvassa on myös pientä tarjoilua.

Ja mikä tärkeintä: voit varata unelmiesi kodin Harppuunan Puosusta vaikka heti paikan päällä tilaisuudessa. Yleensähän asunnot parhailla näköaloilla viedään ensimmäisinä. Puosun rakentaminen on jo pitkällä ja asunnot valmistuvat jo keväällä 2019. Ennakkoon voit tutustua Harppuunakortteliin ja uusiin koteihin osoitteessa https://www.harppuunakortteli.fi

Ilmoittautumis- ja saapumisohjeita:

Ilmoitathan saapumisestasi 20.8. mennessä osoitteeseen https://www.lyyti.in/Harppuunanpuosu
Käynti Konttiin: Satamakatu 31, Turku, portaat ylätasolle. Mikäli tarvitset esteettömän kulun Konttiin, mainitsethan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Jos saavut omalla autolla, voit hyödyntää Harppuunaparkin tiloja.

 

Ystävällisin terveisin

Harppuunan vouti