Harppuuna Somekuva 2

Bostadsförmedlingsproffsens favoriter!

Förmedlingsproffsen vid IN LKV som ansvarar för försäljningen av bostäderna i Harpunkvarteret har förevisat hundratals bostäder. Vilka är deras favoriter bland bostäderna och detaljerna i Harpunens Puosu? Först ut att berätta om sin favoritbostad är IN LKV:s Miska Piirainen.

”Min favoritbostad är förstås min egen, alltså B51”, konstaterar Miska, som snart flyttar in i Harpunkvarteret. ”Men allmänt taget är alla bostäder i två plan de mest intressanta hemmen. Till exempel sneda innertak och takfönster är unikt i en höghuslägenhet.”

När det gäller bostäderna i Puosu tilltalas Miska även av rumshöjden som ger större volym samt av glasräcket som får också en mindre bostad att kännas större.

”Två balkonger, en innergård, förmånliga boendekostnader, bilplats under gårdsdäcket och det unika med hela byggprojektet”, räknar Miska upp.”Även närheten till Aura å är viktig, eftersom jag själv tycker om att röra mig utomhus. Det är intressant att flytta till ett bostadsområde som hela tiden utvecklas och se hur Åbos framtid byggs upp omkring en.”