Ota yhteyttä

Puosussa vietettiin jo tupaantuliaisia!

Keväällä valmistuneen Harppuunan Puosun huoneistojen ensimmäiset kauppakirjat allekirjoitettiin 1. huhtikuuta ja nopeimmat ehtivät kantaa muuttokuormansa sisään jo samana päivänä, kertoo asuntojen myynnistä vastaavan IN LKV:n Sari Kuusisto.

Ensimmäiset varasivat asuntonsa Puosusta jo ennen kesän 2017 Tall Ships’ Race -tapahtumaa, jossa Harppuunakorttelin markkinointi alkoi. Sari Kuusisto sanoo, että parhaiten ovat tehneet kauppansa pienimmät asunnot, mutta myös muut ovat herättäneet kiinnostusta.

“Isoista ja varsinkin ylimpien kerrosten yksilöllisistä huoneistoista ollaan oltu kiinnostuneita. Ne vaativat kuitenkin aina pääsääntöisesti ensin oman asunnon realisointia, joten kaupanteko tapahtuu tyypillisesti hieman hitaampaan tahtiin kuin pienempien huoneistojen kohdalla.”

Entä mitkä ovat yleisimpiä kysymyksiä, joita kiinteistönvälittäjältä kysytään Harppuunakorttelin asuntoihin liittyen?

“Koko kohteen ja viereisten alueiden valmistumisen aikatauluista kysellään paljon, samoin kuin Korttelitalo Luotsin käyttöön liittyvistä asioista”, Kuusisto toteaa. “Korttelin kokonaisuuden suuruus ja ainutlaatuisuus aiheuttaa alussa kysymyksiä ja hämmennystäkin. Hankkeen edistyessä korttelin palvelut ja oheistoiminnat sekä piha-alueen lopullinen ulkoasu asiat varmasti selkeytyvät kaikille.”

Asuntojen parissa työskentelevän Sari Kuusiston mukaan Harppuunakortteli on aidosti kaikille sopiva kohde.

“Jokaiselle vauvasta vaariin löytyy varmasti jotakin! Harppuunakortteli on oikea valinta heille, jotka oivaltavat yhteisalueen mukanaan tuoman edun, tai toisaalta heille, jotka haluavat selkeän omalla tontilla olevan ekologisen ratkaisun ilman tulevaisuuteen kohdistuvia riskejä”, Kuusisto summaa.