Ota yhteyttä

Meripoijuun pääsee jo näytölle!

Harppuunakorttelin neljännen asunto-osakeyhtiön eli Turun Harppuunan Meripoijun rakentaminen on edennyt aikataulussaan, joten ei ole ihme, että taloparin kodit kiinnostavat jo ostajia. Vaikka ensi keväänä valmistuvan Meripoijun rakennustyöt ovat vielä kesken, asuntoihin pääsee jo tutustumaan. Siispä kypärä päähän ja kierrokselle!

Kahdesta viisikerroksisesta ja yksiportaisesta asuinkerrostalosta muodostuva Meripoiju nousee Harppuunakorttelin itälaidalle aiemmin valmistuneen Majakan viereen. Yhtiöön valmistuu yhteensä 78 omistusasuntoa, joiden koot vaihtelevat kokoaan isommilta tuntuvista 34,5 m2 yksiöistä avariin 90,5 m2 neliöihin. Meripoijuun on mahdollista tutustua tarkemmin joko erikseen sovittavalla yksityiskäynnillä tai julkisella näytöllä.

Pienoismalli antaa kuvan kokonaisuudesta

Meripoijun esittelykierros alkaa kokoontumisella Korttelitalo Luotsiin, jossa sijaitsevat myös asukkaiden käytössä olevat varaussaunat sekä korttelin valmistuttua yhteistiloja eri käyttötarkoituksiin. OP Kodin kiinteistönvälittäjä aloittaa esittelemällä Harppuunakorttelin pienoismallin, josta saa kattavan kokonaiskuvan siitä, miltä ainutlaatuinen kohde pihoineen tulee valmiina näyttämään.

Valoisia asuntoja moderniin makuun

Koska kierroksella kuljetaan rakennustyömaalla, on jokaisen osallistujan sitouduttava noudattamaan turvamääräyksiä. Kun kaikilla on kypärä päässä ja turvaliivit yllä, välittäjä ohjaa vierailijat Meripoijuun ja esittelee matkalla pihakannen alle piiloon jäävän parkkihallin.

Varsinaisena esittelyasuntona on toisen kerroksen ranskalaisella parvekkeella varustettu 34,5m2 yksiö, josta saa jo varsin hyvän käsityksen siitä, miltä Meripoijun kodit näyttävät valmiina. Kylpyhuonekalusteet, pintamateriaalit, keittiön koneet ja kaappien rungot ovat asunnossa jo paikoillaan. Vaalea parketti korostaa avaraa tunnelmaa ja kylpyhuoneen keraamiset laatat tuovat kokonaisuuteen persoonallista lämpöä. Halutessaan kävijä pääsee kurkistamaan myös ylimmän kerroksen 90,5 m2 neliöön, jonka makuuhuoneen korkeus on peräti neljä metriä.

Terassi tuo yksiöihinkin lisää omaa tilaa

Marraskuinen tihkusade ja tuuli vihmovat ulkona, mutta sisällä voi jo aistia, millainen tunnelma on ensi keväänä, kun Meripoijun talopari on valmis ja asunnot viimeistelty.

Alimman kerroksen 35 m2 yksiöiden terasseilta avautuu maisema aamuauringon suuntaan ja vastapäisten talojen takaa näkyvät Forum Marinumin edustalla seisovan Suomen Joutsenen mastot. Näitä rivitalon ja kerrostalon hyvät puolet yhdistäviä yksiöitä on vielä useita vapaana. Ylempien kerrosten itäpuolen parvekkeilta siintävät myös kauempana Telakkarannan nosturit ja Martin kirkon torni.

Pihan puolen parvekkeilta silmä kiinnittyy suojaisen sisäpihan kasvatuslaatikoiden ja kuntovälineiden lisäksi myös korttelitalo Luotsin iän myötä luonnonkauniisti hopeanharmaaksi kelottuvaan Organowood-puumateriaaliin.

Ei ihme, että moni on jo ostanut kodin Meripoijusta!