Ota yhteyttä

Meripoijun ennakkomarkkinointi alkaa!

Harppuunakorttelin rakennusjärjestyksessä neljännen asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointi käynnistyy aivan lähiaikoina. Asunto-osakeyhtiö Turun Harppuunan Meripoijun rakentaminen on aloitettu lokakuussa ja arvioitu valmistumisaika on keväällä 2022.

As Oy Turun Harppuunan Meripoiju nousee Harppuunakorttelin itälaidalle jatkaen aiemmin valmistuneen Majakan muodostamaa reunaa korttelin pohjoiskärjestä Linnankadulle päin. Meripoijuun valmistuu omistusasuntoja yksiöistä suuriin kattohuoneistoihin.

Korttelin piha-alue valmistuu kesän 2021 aikana, joten Meripoijun tulevat asukkaat pääsevät jo nauttimaan valmiista sisäpihasta. Lisätietoja Meripoijusta ja sen asunnoista löytyy piakkoin Harppuunakorttelin sivustolta.

Tuhannen asukkaan rauhaisa kotikortteli

Ennen Meripoijua eli helmikuussa 2021 valmistuvan As Oy Turun Harppuunan Ankkurin työt etenevät aikataulussaan ja tällä hetkellä meneillään ovat mm. parvekekaide- ja lasiasennukset, kalusteasennukset sekä laatoitustyöt.

Valmistuessaan Harppuunakorttelissa tulee olemaan yhteensä 12 asuintaloa, joiden keskelle jää turvallinen sisäpiha monine aktiviteetteineen. Talojen julkisivun puolelle on tulossa liiketiloja erilaisille palveluille, kuten päivittäistavarakaupalle, kahvilalle, kuntosalille sekä muille palveluntarjoajalle. Liiketilojen suunnittelussa huomioidaan myös liikenne, pysäköinti ja logistiikka. Lähes kokonaan energiaomavarainen kortteli tarjoaa kodin noin tuhannelle asukkaalle.

Harppuunakortteli sijaitsee Turun Linnan välittömässä läheisyydessä, vain kivenheiton matkan päästä Aurajoesta ja sataman kehittyvästä alueesta. Onko sinun tuleva kotisi Harppuunakorttelissa?