Ota yhteyttä

Meripoijun asunnot nyt myynnissä!

Pakkanen paukkuu Harppuunakorttelin tontilla kilpaa vasaroiden kanssa ja Meripoijun rakentaminen etenee aikataulussaan. Nopeimmille ostajille on luvassa jopa tuhansien eurojen arvoiset edut, joten nyt kannattaa tutustua Meripoijun koteihin!

Turun Harppuunan Meripoiju on Harppuunakorttelin rakennusjärjestyksessä neljäs asunto-osakeyhtiö ja sen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2022. Meripoiju muodostuu kahdesta viisikerroksisesta ja yksiportaisesta asuinkerrostalosta. Yhtiöön valmistuu yhteensä 78 omistusasuntoa, joiden koot vaihtelevat kompakteista yksiöistä avariin neliöihin.

Nopean ostajan etuna huippulaadukkaat Mielen kodinkoneet!

Harppuunan Meripoijun nopean ostajan etukampanjaan kuuluvat seuraavat kodinkoneet, joiden arvo on yhteensä tuhansia euroja. Kampanja on voimassa 30.4.2021 mennessä sovittuihin kauppoihin!

• Miele induktiokeittotaso
• Miele erillisuuni
• Miele kalustepintainen astianpesukone
• Miele kalustepintainen jääpakastinkaappi (34,5 m2 – 80 m2 asuntoihin)
• Miele kalustepintaiset jääkaappi ja pakastinkaappi (90 m2 asuntoihin)

Meripoijun avarat ja valoisat asunnot edustavat muutenkin lattiasta kattoon tuttua Harppuunakorttelin laatutasoa. Lattiamateriaalina on valinnan mukaan lautaparketti tai vinyylilankkulattia, kylpyhuoneessa, saunassa sekä wc- ja kodinhoitotiloissa keraaminen laatta. Parvekkeet on varustettu avattavin parvekelasein ja osalla alimpien kerrosten asunnoista on oma, puurakenteisilla muureilla rajattu asuntopiha.

Tutustu Meripoijun asuntoihin: https://www.harppuunakortteli.fi/asunnot/meripoiju/

Onko tuleva kotisi Harppuunakorttelissa?

Valmistuttuaan kahdestatoista kerrostalosta muodostuva Harppuunakortteli on ekologinen ja urbaani kyläyhteisö lähellä Turun keskustaa, vain kivenheiton matkan päästä Aurajoesta ja sataman kehittyvästä alueesta.

Harppuunakorttelissa hyödynnetään maalämpöä ja aurinkoenergiaa, jotka tekevät korttelista täysin energiaomavaraisen. Talojen suojassa sijaitseva sisäpiha on monikäyttöinen ja vehreä keidas, jossa viihtyvät kaikki.

Muutamia heti muuttovalmiita koteja löytyy tällä hetkellä Harppuunan Puosusta ja Harppuunan Majakasta. Onko sinun tuleva kotisi Harppuunakorttelissa?