Ota yhteyttä

Majakka muuttovalmis huhtikuussa!

Vasarat ovat paukkuneet Harppuunakorttelissa uutterasti ja rakennustyöt edenneet aikataulussaan. Talven taittuessa kevääksi korttelin toinen taloyhtiö Majakka kohoaa komeasti Puosun naapuriin. Ensimmäiset majakkalaiset pääsevätkin kantamaan muuttokuormansa sisään 22.4. alkaen.

Nimellään Muumipapan seikkailut mieleen tuova Majakka on kuusikerroksinen asuintalopari, joka kätkee sisäänsä moderneja, valoisia ja laadukkaasti rakennettuja koteja. Korttelin energiaomavaraisuuden ansiosta asumisen päästöt ovat maltilliset, eikä lämpöä eristävistä seinistä karkaa hukkalämpöä meriharakoille.

Kannattaa myös muistaa, että poikkeuksellisen rakennusjärjestyksen ansiosta korttelin turvallinen ja toiminnallinen piha monine aktiviteetteineen on jo nyt asukkaiden käytössä, samoin kuin pihakannen alle jäävä parkkihalli.

Omaan kotiin Turun linnan naapuriin?

Tällä hetkellä Harppuunan Puosun kahdessa talossa asutaan jo, ja valmistumisjärjestyksessä Majakkaa seuraavan taloyhtiön eli Ankkurin rakentaminen on aloitettu.

Majakan muuttotarkastus tehdään pääsiäistä edeltävällä viikolla 15 ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa keskiviikosta 22.4. alkaen. Asuntoja on vielä jokunen jäljellä, joten jos upouusi koti ainutlaatuisessa korttelikokonaisuudessa kiinnostaa, kannattaa tutustua tarjontaan tarkemmin!

Kevään poikkauksellisesta tilanteesta johtuen esittelemme toistaiseksi Harppuunakorttelin koteja vain yksityisesittelyissä. Varaa OP Kodin välittäjältä yksityisesittelyaika ja pääset tutustumaan haluamiisi asuntoihin juuri sinulle sopivana ajankohtana.