Ota yhteyttä

Kompassin upeat kodit Linnanpuistoa vastapäätä nyt myynnissä!

Syksyn tuulet puhaltavat jo mereltä ja hyvässä myötätuulessa etenee myös Kompassin rakentaminen Harppuunakorttelin tontilla. Vuoden päästä korttelin kenties kaikkein näyttävimmälle paikalle valmistuvan Kompassin uniikit asunnot ovat nyt myynnissä. Kannattaa siis toimia ajoissa, niin on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tulevan kotinsa valintoihin!

As Oy Turun Harppuunan Kompassi on Harppuunakorttelin rakennusjärjestyksessä viides asunto-osakeyhtiö ja se valmistuu syksyllä 2022. Asuntoja tulee viiteen kerrokseen yhteensä 33, ja niiden koot vaihtelevat 26 m2 yksiöstä ylimmän kerroksen huikeaan 117,5 m2 kolmioon. Kompassi avautuu kohti Linnanpuistoa ja jokirantaa, joten nyt on mahdollisuus todella ainutlaatuiseen maisemaan kansallisen kulttuurihistoriamme tyyssijoilla!

Avarat asunnot ja upea piha

Kompassin asuntojen avarat, kekseliäät ja valoisat pohjaratkaisut antavat runsaasti tilaa oleskeluun. Asukas saa valita itselleen mieluisan kokonaisuuden laadukkaista, ajan henkeen sopivista modernin tyylikkäistä pintamateriaaleista ja kiintokalusteista.

Maamme parhaiden pihasuunnittelijoiden luoma elämyksellinen korttelipiha värikkäine kukka- ja hyötykasvi-istutuksineen sekä monipuolisine aktiviteetteineen edustaa modernia urbaania ympäristörakentamista, jollaista ei ole toteutettu tässä mittakaavassa missään muualla! Jo nyt kokonaan valmistunut suljettu sisäpiha onkin täydellinen paikka viettää aikaa yksin, perheen kesken tai ystävien kanssa urheillen, leikkien tai vaikkapa grillaillen.

Oma lähikauppa palvelee alakerrassa

Asumisen helppoutta lisää tuntuvasti Kompassin katutason liiketiloihin syksyllä 2022 avattava uuden konseptin Sale-päivittäistavarakauppa. Myymälä tarjoaa korttelin asukkaille ja muille lähialueen asiakkaille kattavat valikoimat laajoin aukioloajoin.

Kompassin asukkaiden käytössä ovat jo nyt sisäpihalla sijaitsevan Korttelitalo Luotsin saunat sekä myöhemmin myös muut yhteistilat. Näiden tilojen ja esimerkiksi pyykkien kuivaushuoneen varaaminen käy näppärästi älypuhelimella korttelin digitaalisella asukassovelluksella, josta löytyvät myös isännöitsijän tiedotteet, asukkaiden oma kirpputori ja paljon muuta hyödyllistä.

Onko unelmiesi koti Harppuunakorttelissa?

Onko sinun unelmiesi kodissa kattoterassi huikeilla näköaloilla, varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn palveleva lasitettu parveke upeilla näkymillä kohti jokirantaa ja Turun Linnaa – vai kenties oma terassi vehreän korttelipihan laidalla? Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Kompassiin ja valitsemaan oma suosikkisi upeista asunnoista!

Muutamia heti muuttovalmiita koteja löytyy vielä myös Harppuunakorttelin aiemmin valmistuneista taloyhtiöistä.