Ota yhteyttä

Harppuunakorttelista koti OP Kodin tiimiltä

Harppuunakorttelin myyntisaappaisiin on hypännyt OP Kodin väki. OP Kotihan on valtakunnallisesti toimiva ja jo pelkästään Turun yksikössä työskentelee lähes 60 välittäjää. Turku asuinalueineen, asumisen uudet tuulet ja paikallisten asuntotarpeet ovat välittäjien tarkassa tiedossa. Tänä keväänä OP Koti toi markkinoille Myyjän palvelun, jonka kautta myyjä pääsee seuraamaan ajantasaisesti asuntonsa myyntiin liittyviä asioita. Myös digitaalinen asuntokauppa on OP Kodin kanssa mahdollista.

– Meille OP Kodissa tärkeintä on asiakas. Varmistamme asuntokauppojen sujuvan kaikkien ohjeiden ja säännösten mukaisesti sekä hyvää kauppatapaa kunnioittaen, Harppuunakorttelin myyntitiimiä luotsaava OP Kodin yhteyspäällikkö Sanna Varjanne kertoo.

Ainutlaatuisena kohteena Harppuunakortteli on OP Kodin välittäjäväelle mieluinen urakka.

– Kun Harppuunakortteli valmistuu, se on kuin oma pienoismaailmansa, joka asukkaiden toiveita noudattaen tarjoaa palveluita, asumisen helppoutta ja arjen sujuvuutta. Harppuunakorttelin nousu omalle tontilleen, ekologisuus, lähes täysi energiaomavaraisuus, hulevesien käsittely ja monet muut asiat tekevät siitä uniikin kokonaisuuden. Mutta ennen kaikkea Harppuunakortteli on kuitenkin koteja. Pieniä koteja. Isoja koteja. Persoonallisia koteja. Asumisen laadukkuutta sen kaikissa merkityksissä. Odotamme innolla myynnin aloitusta, jotta pääsemme kertomaan tästä kaikesta, Varjanne listaa.

OP Koti on valinnut ja erityiskouluttanut 12 kiinteistövälittäjää Harppuunakorttelin myyntiin. Tiimin kokemustausta on vahva ja into myyntiin valtava. Tiimin taustalla häärii toinen tiimi, joka vastaa markkinoinnista ja välittäjien työkaluista.

– Vaikka onkin kyse työmaaesittelyistä, on Harppuunakorttelissa jo paljon valmista nähtävää. Uuden Harppuunan Majakan esittelyhuoneistot ovat valmiina ja kalustettuina odottamassa asiakkaita. Ensimmäisenä valmistuneessa Puosussa on valittavaksi heti muuttovalmiita koteja, Varjanne avaa.

– Sunnuntaiset yleisesittelyt ovat totta kai mukana myyntitaktiikassamme. Yksityisesittelyissä puolestaan on mahdollista keskustella parhaiten kunkin asiakkaan omista toiveista: silloin voidaankin yhdessä asiakkaan kanssa valita juuri ”ne oikeat” asunnot tutustuttaviksi.

Harppuunakorttelin myynti jatkuu marraskuun lopulla. Parhaiten pysyy ajan tasalla tilaamalla ja lukemalla Harppuunakorttelin uutiskirjettä. Harppuunakorttelin tapahtumia voi seurata myös Facebookissa ja kotisivuilla osoitteessa www.harppuunakortteli.fi.

– Ota yhteyttä ja tule mukaan näyttöihin! Kerromme lisää ja saat tutustua lähemmin mitä upeimpaan uuteen kokonaisuuteen. Harppuunakorttelissa olet osa tarinaa, Varjanne vinkkaa.