Ota yhteyttä

Harppuunakortteli Rakenna & Sisusta -messuilla

Länsi-Suomen merkittävin rakennus- ja sisustusalan tapahtuma on pian käsillä. Turun Messukeskus kokoaa Rakenna & Sisusta -messuille 7.–9.2.2020 alan tärkeimmät toimijat, uusimmat trendit ja alan innovatiivisimmat puheenaiheet.

Yhteisöllisyysosaamisen, ekologisen rakentamisen ja digitaalisen asukaspalvelun edelläkävijänä lähes energiaomavarainen Harppuunakortteli on luonnollisesti messuilla mukana OP-Kodin osastolla.

Tervetuloa C-halliin!

Harppuunakortteli on samassa messupisteessä OP Koti Turun Seutu Oy LKV:n kanssa. Löydät meidät hallista C/8. Harppuunakorttelin välittäjät ovat valmiina keskustelemaan kortteliin liittyvistä asioista ja vastaamaan kysymyksiin. Voit tutustua Harppuunakortteliin pienoismallin kautta ja pelata hauskaa muistipeliämme. Pelin kautta on mahdollista osallistua Finnish Design Shopin 80 euron arvoisen lahjakortin arvontaan.

Paneelikeskustelu – ideasta toteutukseen

Tarjoamme messukävijöille lauantaina 8.2. Auditoriossa klo 13.30 paneelikeskustelun, jossa paneudutaan ekologiseen rakentamiseen, persoonallisiin koteihin ja elinkaariajatteluun suunnittelusta lopputulokseen asti. Harppuunakortteli tarjoaa viihtyisän asuinympäristön, joka kuitenkin täyttää myös ympäristötietoisen kuluttajan toiveet. Samalla on siis mahdollista saada sekä unelmien koti, että pieni kodin hiilijalanjälki.

Paneelissa keskustelevat kohteen pääarkkitehti Pekka Mäki Sigge Arkkitehdit Oy:sta, kohteen projektipäällikkö Matti Jokinen Merimieseläkekassasta sekä kohteen myynnistä vastaava Sanna Varjanne OP Kodista. Keskustelua moderoi OP Kodin Marko Lehtinen.