Puosu_yleiskuva_2-1
Asunto-osakeyhtiö Turun Harppuunan

Puosu

Varaa näyttö

Löydä unelmiesi koti Puosusta!

Koko korttelin ensimmäinen talopari Harppuunan Puosu on noin sadan asunnon upea kokonaisuus. Puosu valmistui keväällä 2019 ja ensimmäiset asukkaat ovat jo muuttaneet uusiin koteihinsa.

Harppuunan Puosusta löytyy eri kokoisia asuntoja aina kompakteista yksiöistä kahteen kerrokseen rakennettuihin hulppeisiin neliöihin asti.

Jokaisen asunnon suunnittelussa on huomioitu tilaratkaisujen avoimuus ja valoisuus sekä pienienkin yksityiskohtien toimivuus.

Harppuunan Puosu sijoittuu korttelissa luoteisreunalle. Asuintalojen julkisivut kadun suuntaan ovat sävyltään vaaleaa, perinteistä julkisivurappausta.

 

Täysin uudenlaista rakentamista

Kahdesta talosta ja niitä yhdistävästä porrashuoneesta muodostuva kokonaisuus poikkeaa tavanomaisesta asuintalon ratkaisusta. Huoneistojen suunnittelussa lähtökohtana ovat olleet avoimet, toimivat ja valoisat tilaratkaisut.

Keittiöt liittyvät luontevasti osaksi asunnon oleskelutilaa. Suuret ikkunat sekä osaksi asuntoa liittyvät lasitetut parvekkeet lisäävät tilantuntua.

Asuntojen huoneistojakauma ja tilaratkaisut on suunniteltu siten, että ne soveltuvat kaiken ikäisille ja ovat joustavia elämän muutoksissa.