Ota yhteyttä
Asunto-osakeyhtiö Turun Harppuunan

Meripoiju

Harppuunakorttelin rakennusjärjestyksessä neljännen asunto-osakeyhtiön eli Turun Harppuunan Meripoijun rakentaminen on aloitettu lokakuussa 2020 ja arvioitu valmistumisaika on keväällä 2022.

Valinnanvaraa yksiöstä neliöön

As Oy Turun Harppuunan Meripoiju nousee Harppuunakorttelin itälaidalle jatkaen aiemmin valmistuneen Majakan muodostamaa reunaa korttelin pohjoiskärjestä Linnankadulle päin. Meripoiju muodostuu kahdesta viisikerroksisesta ja yksiportaisesta asuinkerrostalosta. Yhtiöön valmistuu yhteensä 78 omistusasuntoa, joiden koot vaihtelevat kompakteista yksiöistä avariin neliöihin.

 

Laatuasumista viimeistä yksityiskohtaa myöten

Meripoijun asunnoissa on lasitetut parvekkeet, joiden lisäksi osalla 1. ja 2. kerroksen asunnoista on oma asuntopiha. Lämmitysmuoto on maalämpö ja lämmönjakotapa asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys, jota käytetään myös viilennykseen. Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Yhtiössä on valokuituyhteys sekä nopeat laajakaistayhteydet mahdollistava cat6-datakaapelointi ja internetliittymä vakiona.

Yhtiön autopaikat sijaitsevat pihakannen alla korttelin yhtiöiden yhteiskäytössä olevassa autohallissa. Harppuunakorttelin koko piha-alue valmistuu kesään 2021 mennessä, joten Meripoijun tulevat asukkaat pääsevät jo nauttimaan valmiista sisäpihasta monipuolisine aktiviteetteineen.