Ota yhteyttä
Asunto-osakeyhtiö Turun Harppuunan

Majakka

As Oy Harppuunan Majakka on toinen talopari, joka nousi Harppuunakortteliin. Kuivaketjukymppikohteena Majakka on rakentamisen malliesimerkki. Se, kuten koko kortteli, on suunniteltu allianssimallilla. Jokainen alansa ammattilainen on laittanut oman parhaansa kohteen suunnitteluun ja työstöön.

Majakan asuntojen suunnitteluvaiheessa on kuunneltu ostajien toiveita ja lisätty juuri sellaisia elementtejä ja neliöitä, jotta asuminen olisi sekä viihtyisää, että käytännöllistä. Huoneistojakaumassa on otettu huomioon isompien asuntojen tarve ja muun muassa kattokerrokseen on suunniteltu kattoterassilla varustettuja asuntoja.

Suuret, lasitetut parvekkeet tarjoavat ihanan lisätilan, jossa voi nautiskella miljööstä pitkälle syksyyn. Isot ikkunat päästävät valon tulvimaan kotiin ja lisäävät tilantuntua.

Harppuunan Majakan asunnot avautuvat sekä länteen pihan suuntaan, etelään joen suuntaan, että itään keskustaan päin. Etelään ja länteen suuntautuvista asunnoista avautuu näkymä myös Turun linnalle.

Ajatonta ja laadukasta

Pintamateriaalien yleissävy on vaalea, valkoisia keittiökalusteita myöten. Kontrastia tälle tuo lattian tummempi, ruskea parketin sävy. Pesutiloissa löytyy myös vaalean ruskeanharmaan sävyjä. Tehosteseiniin on asukkaan mahdollista esittää myös omia toiveitaan.

Majakka tarjoaa persoonallisia ja tavanomaisista ratkaisuista poikkeavia koteja. Pyydä näyttö ja tutustu Majakan jäljellä oleviin asuntoihin!