Ota yhteyttä
Asunto-osakeyhtiö Turun Harppuunan

Kompassi

As Oy Turun Harppuunan Kompassi on Harppuunakorttelin rakennusjärjestyksessä viides asunto-osakeyhtiö ja se valmistuu syksyllä 2022. Asuntoja tulee viiteen kerrokseen yhteensä 33, ja niiden koot vaihtelevat 26 m2 yksiöstä ylimmän kerroksen huikeaan 117,5 m2 kolmioon. Korttelin kenties kaikkein näyttävimmälle paikalle nouseva Kompassi avautuu kohti Linnanpuistoa ja jokirantaa, joten asukkaille on tarjolla ainutlaatuinen maisema kansallisen kulttuurihistoriamme tyyssijoilla!

Avarat asunnot ja upea piha

Kompassin asuntojen avarat, kekseliäät ja valoisat pohjaratkaisut antavat runsaasti tilaa oleskeluun. Asukas saa valita itselleen mieluisan kokonaisuuden laadukkaista, ajan henkeen sopivista modernin tyylikkäistä pintamateriaaleista ja kiintokalusteista.

Maamme parhaiden pihasuunnittelijoiden luoma elämyksellinen korttelipiha värikkäine kukka- ja hyötykasvi-istutuksineen sekä monipuolisine aktiviteetteineen edustaa modernia urbaania ympäristörakentamista, jollaista ei ole toteutettu tässä mittakaavassa missään muualla! Suljettu sisäpiha onkin täydellinen paikka viettää aikaa yksin, perheen kesken tai ystävien kanssa urheillen, leikkien tai vaikkapa grillaillen.

Oma lähikauppa palvelee talon alakerrassa

Asumisen helppoutta lisää tuntuvasti Kompassin katutason liiketiloihin syksyllä 2022 avattava uuden konseptin Sale-päivittäistavarakauppa. Myymälä tarjoaa korttelin asukkaille ja muille lähialueen asiakkaille kattavat valikoimat laajoin aukioloajoin.

Kompassin asukkaiden käytössä ovat myös Korttelitalo Luotsin saunat sekä myöhemmin myös muut yhteistilat. Näiden tilojen ja esimerkiksi pyykkien kuivaushuoneen varaaminen käy näppärästi älypuhelimella korttelin digitaalisella asukassovelluksella, josta löytyvät myös isännöitsijän tiedotteet, asukkaiden oma kirpputori ja paljon muuta hyödyllistä.

 

Kiinnostuitko Kompassista?

Kattoterassi huikeilla näköaloilla, varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn palvelevat lasitetut parvekkeet ainutlaatuisilla näkymillä kohti jokirantaa ja Turun Linnaa, oma terassi vehreän korttelipihan laidalla. Kaikki Kompassin kodit ovat jo löytäneet uudet asukkaat. Liity Harppuunakorttelin uutiskirjeen tilaajaksi ja kuulet uusista myyntiin tulevista kodeista ensimmäisten joukossa!