Ota yhteyttä

Asunnonvälityksen ammattilaisten suosikit!

Harppuunakorttelin asuntojen myynnistä vastaavan IN LKV:n ammattilaiset ovat esitelleet satoja asuntoja. Mitkä ovat heidän omat suosikkinsa Harppuunan Puosun asunnoista ja niiden yksityiskohdista? Ensimmäisenä asuntosuosikistaan kertoo IN LKV:n Miska Piirainen.

“Lempiasuntoni on tietenkin omani, eli B51”, Harppuunakortteliin piakkoin muuttava Miska toteaa. “Mutta yleisesti kaksikerroksiset asunnot ovat kiinnostavimpia koteja. Esimerkiksi vinot sisäkatot ja kattoikkuna ovat ainutlaatuisia kerrostaloasunnossa.”

Harppuunan Puosun asunnoissa Miskaa miellyttävät myös tilavuutta lisäävä huonekorkeus sekä lasikaide, joka tekee pienemmästäkin asunnosta suuremman tuntuisen.

“Kaksi parveketta, sisäpiha, edulliset asuinkustannukset, autopaikka pihakannen alla ja koko rakennushankkeen ainutlaatuisuus”, Miska luettelee. “Myös Aurajoen läheisyys on tärkeää, koska tykkään itse käydä ulkoilemassa. Koko ajan kehittyvälle asuinalueelle on mielenkiintoista muuttaa ja huomata kuinka ympärille rakentuu Turun tulevaisuus.”

Puosun asuntojen seuraavat näytöt taas sunnuntaina 17.3. klo 17–18 sekä 24.3. klo 17–18. Tervetuloa!